Skip to main content

Sikker og effektiv fedtfrysning

Kom til Amager – og få suveræn behandling i min salon

Leder du efter en dygtig behandler, som udfører fedtfrysning i trygge rammer? Så er du havnet det rette sted. KL Hair Studio er ekspert indenfor fedtfrysning. Min klinik ligger i nærheden af Amagerbrogade, og jeg har kunder, som kommer fra både Amager og resten af København.

Jeg er altid opdateret på alle de nyeste teknikker indenfor metoden, og jeg kan lave en sikker og tryg fedtfrysning på dig. Jeg sørger altid for, at mine kunder føler sig veltilpasse under deres behandling, og jeg sørger for, at du er tilfreds, når du forlader salonen.

Hvis det ønskes, så indfører jeg dig grundigt i processen, så du kan føle dig tryg. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til din behandling, vil jeg altid stå klar med støtte, gode råd og faglig vejledning.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning består af en lokalbehandling hvor overflødige fedtdepoter i kroppen fryses ved hjælp af cool-tech teknologi. Behandlingen har eksisteret i mange år, og resultater og metoder er veldokumenterede.

Fedtfrysning er en skånsom behandling hvor fedt fryses, depoteres og nedbrydes af kroppen. Derefter transporteres de nedbrudte celler med hjælp fra kroppens lymfesystem. Typisk områder for behandling er maveregion, inderlår, yderlår, overarme og dobbelthage.

En behandling tager ca. 60 minutter – udvalgte område opmåles og der laves en optegning af området, der skal behandles. Herefter placeres en beskyttende membran på området. Cool-tech applikatoren vil suge fedtvævet ind med vakuum, hvorefter fedtcellerne fryses ned og nedbrydes. De nedfrosne fedtceller vil udskilles af kroppens lymfesystem og de vil forsvinde permanent.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet frisør og makeup-artist fra Københavns Frisørskole, og har haft hjemmesalon i snart 12 år. For 1 år siden fik jeg lyst at have en klinik, hvor jeg kan udføre behandlinger med bl.a. fedtfrysning til konkurrencedygtige priser. Jeg etablerede min nye praksis med fedtfrysning under Corona-nedlukningen, hvor jeg kom i gang med indkøb af udstyr samt kursus og certifikat.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til alle som vil af med overskydende fedtdepoter, og som ikke er helt tilfredse. Jeg har opnået god erfaring og resultater med mine kunder.

Kontakt mig for behandling eller rådgivning og bliv mere tilfreds med din krop.

Bh. /Nani

En professionel og skånsom behandling

Det er én af de mest skånsomme behandlinger indenfor fedtreduktion. Behandlingen er baseret på en ny teknologi, som er dokumenteret og udviklet af ledende læger fra hele verden. Et team af forskere fra Harvard University i USA fandt frem til metoden tilbage i 2005.

Når jeg laver fedtfrysning, bruger jeg en applikator, som fryser fedtcellerne ned til -8 grader. Fedtcellerne krystalliserer, hvilket betyder, at de ikke kommer igen efter en fedtfrysning. Det er altså ikke et kirurgisk indgreb, og metoden er især oplagt til dig, som gerne vil fjerne fedt fra bestemte kropsområder. Hvis du f.eks. ønsker at tabe dig omkring mave eller hage, kan en fedtfrysning være en god løsning.

Efter en fedtfrysning er du hurtigt ovenpå igen, og du skal ikke lægge dig syg fra arbejdet ligesom ved de kirurgiske indgreb.

Resultatet

Resultatet vil løbende vise sig, og nedbrydning af en behandling kan tage op til 12 uger. Med fedtfrysning reduceres 25 % af fedtcellerne på det behandlede område. Der kan udføres op til 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum for optimalt resultat.

Priser

Mave (øvre og nedre region)
1.000,-
Dansehåndtag (sidedeller)
1.000,-
BH-dellerne
1.000,-
Hofteområdet
1.000,-
Inderlår
1.000,-
Ydrelår
1.000,-
Underballer
1.000,-
Dobbelthage
600,-
Overarm
1.000,-

Ved valg af flere områder opnås en rabat på kr. 200,-